گروت سیمانی ساختمانی و صنعتی
گروت جهت پرکردن فضاهای خالی و ترکهای بزرگ کاربرد دارند. به دلیل ویژگی افزایش حجم و پرکردن تمامی خلل و فرج فضایی که گروت استفاده میشود، یکی از کاربردهای عمده آنها در زیر بیس پلیت به منظور انتقال بار از صفحات فلزی پایه ستون یا ماشین آلات به فونداسیون است. گروت پایه سیمانی بوده و مخلوطی از سیمان، آب و ماسه است. انواع گروت شرکت بتن آرپوم که در بازار موجود است، به شرح ذیل است:
-
گروت پایه سیمانی BR-GN01
-
گروت پایه سیمانی ویژه مقاوم BR-G02
-
گروت پایه سیمانی بدون انقباض BR-G22
-
گروت پایه سیمانی خودتراز ریزدانه BR-G50
-
گروت دوجزیی با مقاومت بالا BR-GH931
-
گروت اپوکسی با مقاومت بالا BR-G
-
نانو گروت BR-GNANO2
-
نانو گروت اپوکسی BR-NANOG3 / BR-GNANO3
در این میان گروت اپوکسی سه جزئی و بسیار مقاوم در برابر مواد شیمیایی است که برای کاربرد صنعتی در محیط شیمیایی تهاجمی که در آن قرار گرفتن در معرض اسید غلیظ، قلیایی، مواد خورنده یا حلال ممکن است رخ دهد طراحی شده است. نانو گروت نیز گروت ریزدانهای است که جهت درزبندی و موارد ویژه استفاده میشوند. یک محصول آماده به مصرف و پودری هستند که توانایی جذب نیروهای وارده و انتقال آنها به بخش زیر کار را دارند.
انواع گروت ساختمانی و صنعتی
گروت نوع خاصی از بتن مایع است که برای پر کردن شکاف بین کاشی و اتصالات بین صفحات بتنی استفاده میشود. گروت پایه سیمانی مخلوطی از آب، سیمان و شن است. به دلیل خاصیت سیمان، دوغاب ساخته شده از این ماده ذاتاً متخلخل است و این امر آن را مستعد ترک خوردگی، لک شدن، آسیب به آب و حتی شکستن میکند.
انواع گروت موجود:
- گروت پایه سیمانی
- گروت پایه سیمانی ویژه مقاوم
- گروت پایه سیمانی بدون انقباض
- نانو گروت اپوکسی
- گروت دو جزئی با مقاومت بالا
- گروت پایه سیمانی خودتراز ریزدانه
- نانو گروت
- گروت اپوکسی حجیم
- گروت اپوکسی مقاومت بالا
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص گروت میتوانید مقالات زیر را مطالعه نمایید.