اهمیت شناخت مصالح نوین در صنعت ساختمان سازی
به منظور بالابردن دوام و پایایی بتن و ملات های ساختمانی
با گسترش علم بشر در زمینه ساخت و ساز، نقش به کارگیری مصالح نوین در صنعت ساختمان سازی جلوه بیشتری پیدا کرده است. به طوری که نیاز است محصول تولید شده چند پارامتر اساسی را اقناع کند.
مواردی از قبیل هزینه تمام شده، کیفیت محصول، دوام و عمر مفید آن و همچنین در دسترس بودن محصول، که تمامی موارد اشاره شده در کنار هم نقش کلیدی را در رضایت خریدار ایفا می کند.
علاوه بر پارامتر های اشاره شده برای تهیه محصولی مطلوب، می بایست شناخت کافی نیز در زمان تهیه آن در اختیار خریدار قرار گیرد که این موضوع تماما بر عهده تولید کننده می باشد.
یک تولید کننده حرفه ای و کاربلد علاوه بر اینکه به دنبال حفظ حیثیت و اعتبار خود در عرصه رقابت می باشد، باید توانایی معرفی محصولات خود به بازار را نیز داشته باشد. برای رسیدن به این مقصود، با به کارگیری کارشناسان فنی مجرب و متخصص می تواند جایگاهی مطمئن در میان تولیدکنندگان مرتبط در زمینه فعالیت خود فراهم سازد.
گاهی اوقات فراوانی محصولات موجود در بازار که بدون دسته بندی در اختیار خریدار قرار می گیرد انتخاب صحیح محصول را تحت الشعاع قرار می دهد. به همین دلیل طبقه بندی و معرفی محصولات مشابه در کنار هم، بستری مناسب برای انتخاب صحیح خریدار ایجاد می کند تا محصول مورد نیاز خود را بدون سردرگمی پیدا کرده و با خاطری امن مورد استفاده قرار دهد.
در اکثر مواقع نیز استرس ایجاد شده قبل از استفاده از محصول مورد نیاز که گاها از ترس عدم نتیجه گیری نشأت می گردد، مانعی برای استفاده از محصولی که از چندین جهت به نفع خریدار می باشد، بوجود خواهد آورد. به همین منظور شرکت بتن آرپوم با تهیه مقاله حاضر و با در نظر گرفتن تمامی موارد اشاره شده سعی کرده تا ابهامات موجود در زمینه خرید محصولات نوین را برطرف سازد تا خریداران با خاطری امن از علم نوینی که حاصل زحمت سالها عمر کارشناسان متخصص در این زمینه می باشد استفاده نمایند.
از خواص و ویژگی های افزودنی بتن و استانداردها آن بیشتر آشنا شوید.
برای تفکیک مناسب، این محصولات در چند گروه طبقه بندی شده اند.
گروه اول: افزودنی های بتن که موادی شیمیایی یا معدنی هستند که در حین اختلاط بتن یا قبل از بتن ریزی در تراک میکسر به صورت درصدی از وزن سیمان مورد استفاده قرار می گیرند.
گروه دوم:ماستیک ها و مواد درز بندی بتن که به منظور پرکردن درزهای انبساطی و حفرات با هدف آب بندی، زیبایی، پاکیزگی و جلوگیری از جمع شدگی گرد و غبار استفاده می شوند.
گروه سوم: مواد آب بندی بتن که در سازه های بتنی در مجاورت دائم یا غیر دائم با آب و مواد شیمیایی کاربرد دارند.
گروه چهار گروت های ساختمانی و صنعتی که به منظور پرکردن شکاف بین کاشی ها و اتصالات بین صفحات بتنی استفاده می شوند.
گروه پنجم: مواد کفسازی و ترمیم بتن که همانطور که از نام گذاری گروه مشخص است جهت ترمیم سطوح بتنی کاربرد دارند.
گروه ششم: چسب های ساختمانی و صنعتی که با هدف ایجاد زیرساختی مناسب برای اتصال سطوح بتنی به یکدیگر و سطوحی مانند سنگ، فلز، چوب، شیشه، سنگ تراشیده شده، پلی استایرن و تقریباً هر دو ماده غیر مشابه به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند.
برای کسب اطلاعات بیشتر هر محصول میتوان به بخش محصولات ما رجوع کرده و از زیر شاخه آن نسبت به مطالعه جامع ترگروه های فوق الذکر اقدام نمود